Sanotaan, että raha rauhoittaa. Se pitää paikkansa. Tilillä täytyy aina olla se tietty minimi, jolla voi hoitaa arkiset menot. Elämässä pitää kuitenkin välillä olla nautintoja. Valitettava tosiasia kuitenkin on, että kaikki maksaa. Mikään ei ole ilmaista. Esimerkiksi kauan haaveiltu ulkomaan matka ei tuosta vaan onnistu. Pitää olla hieman ylimääräistä, jotta sen voi toteuttaa. Ex tempore baari-illatkin tietävät jonkin verran rahan menoa puhumattakaan muista yllättävistä menoeristä.

Pikarahaa

Tiukan paikan tullen monet ovat hyödyntäneet pikavippiä, joka on oikein hyvä vaihtoehto silloin kun rahan tarve on äkillinen. Haet lainaa helposti internetistä, päätös luoton saannista tehdään muutamassa minuutissa ja rahat ovat tuossa tuokiossa tilillä. Kätevää, eikö? Pikavippien kääntöpuolena on korkeat korot, joten ne kannattaa maksaa pikimmiten pois ajoissa. Toisaalta takaisin maksun voi suorittaa osamaksuilla, jos tilanne niin vaatii.

Elämästä pitää nauttia

On täysin tavallista, että myös työssä käyvällä voi rahatilanne käydä tiukaksi. Pikavippi on erittäin järkevä päätös varsinkin silloin, jos rahat ovat loppuneet kesken ja seuraavaan palkkapäivään on vielä aikaa. Apua voi toki pyytää lähipiiriltä. Mutta kaikilla ei ole tukiverkostoa. Silloin pikavippi on hyvä ratkaisu pulmaan. Pikavippi tilataan kätevästi joko netin kautta tai puhelimitse. Rahat ovat tilillä muutaman minuutin sisällä. Sitten palkkapäivänä velka on helppo maksaa pois.

Pikavipit myös mahdollistavat sen, että enää ei tarvitse kieltäytyä kivoista asioista. Silloin lauantai-iltana, kun on tarkoitus lähteä juhlimaan kaveriporukalla, onnistuu nyt hyvin ilman finanssiongelmia. Pikavipillä voi kustantaa itselleen edullisesti bileillan ystävien kanssa ja voi nauttia ikimuistoisista hetkistä. Sitä vartehan elämä on; kivojen ja ikimuistoisten hetkien kokemista. Rahan puute ei saa niitä estää, eihän?

Erilaisia juhlapäiviä sattuu vuoden sisällä olemaan useita. On syntymäpäivä ja muita juhlatilaisuuksia. Joskus voi käydä niin ikävästi, että oma taloustilanne sattuu olemaan huonolla mallilla juuri tietyn merkkipäivän kohdalla. Ystävän lapsi täyttää vuosia ja tilillä ei ole tarpeeksi katetta. Silloin pikavippi voi pelastaa päivän. Myös omat merkkipäivät tulee olla elämyksellisiä. Entäpä jos täytät pyöreitä vuosia, ja ei ole mahdollista järjestää mitään juhlia, koska ei juuri sillä hetkellä satu olemaan mitään ylimääräistä? Silloinkin on ihan järkevää turvautua pikavippiin. Voit mennä juhlimaan syntymäpäiviä vaikkapa Balille pikavipin ansiosta. Vain taivas on rajana, jos turvautuu pikavippiin. Takaisin maksusta ei tarvitse todellakaan stressaantua, sillä sitä varten voi suunnitella itse hyvän takaisinmaksuohjelman, joka laaditaan omien tulojen mukaan.

Ei rahaa elintarvikkeisiin – pikavippi auttaa

On olemassa tilanteita, jolloin jääkaappi voi olla tyhjillään ja rahaa on tilillä pyöreä nolla. Silloin ollaan päästy todella tiukkaan tilanteeseen. Aluksi voi toki kysyä perhepiiriltä ja muulta tukiverkostolta taloudellista apua, mutta kaikilla se ei aina valitettavasti ole mahdollista. Yhteiskunnan tukien saaminenkaan ei ole aivan itsestään selvää ja päätöksissä voi kestää jokunen tovi. Tällaisissa erittäin tiukoissa tilanteissa pikavippiin turvautuminen on enemmän kuin suositeltavaa. Velka maksetaan sitten pois, kun rahatilanne on parempi.

Fiksujen ja harkitsevien valinta

Pikavippien ottamista varoitellaan. Se ei ole aivan tuulesta temmattua, että pikavipit voivat johtaa velkakierteeseen. Ne ovat koukuttavia, mutta järkevästi ja harkitusti otetut pikavipit ovat pelastaneet monien arjen. Pikavipit mahdollistavat arjen luksuksen. Ne auttavat irrottautumaan harmaasta arjesta antamalla vapautta valita. Pikavipit ovat tarkoitettu fiksuille ja harkitseville henkilöille, jotka tietävät, milloin rahaa todella tarvitaan. Pienet hemmotteluhetket arjen keskellä ja lomamatkat elämyksineen ovat elämän suola, joista kaikilla tulisi olla mahdollisuus nauttia toisinaan. Aina se ei ole mahdollista, mutta pikavippien ansiosta ne ovat kenen tahansa saatavilla.